Qui sóc?

Pau Urios naix a Elx el 14 de febrer de 1985. De ben petit s’interessa per tota representació artística i creix envoltat de pinzells, llapis, aquarel·les, etc.

La seua etapa laboral s’inicia en una productora audiovisual on realitza les funcions de dissenyador i maquetador durant 4 anys. Realitzant treballs per a programes de televisió locals i nacionals, esdeveniments musicals d’àmbit internacional, documentals i actes socials, entre d’altres. Ha estat al departament de disseny d’una empresa d’arts gràfiques, impremta i retolació, durant 4 anys, realitzant feines de disseny gràfic, maquetació, branding, il·lustració i packaging per a empreses d’àmbit local i nacional. Entre d’altres, és usuari professional d’aplicacions com l’IllustratorIndesignPhotoshopPremiere o After Effects.

Els seus treballs han estat publicats tant en llibres infantils, com en llibres educatius, divulgatius o premsa. Les seues il·lustracions has sigut exposades en diferents exposicions col·lectives. Cal destacar la seua participació en la col·lecció Aladroc de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert o les il·lustracions de llegendes populars al diari Información. Com a clients, cal destacar, la Universitat de Barcelona, la Universitat d’Alacant, la Diputació d’Alacant o la Generalitat Valenciana.

Tot i ser autodidacta a jornada completa, la seua etapa formativa, encara no tancada, seguix el camí de la infància, formant-se en disseny gràfic, il·lustració, disseny web i community manager. Estudia a l’Escola Superior d’Art d’Alcoi, a la UNED i a la Universitat Oberta de Catalunya, entre d’altres, amb la que seguix estudiant un Grau de Disseny i Creacions Digitals.

En l’actualitat, a més d’estudiant i músic per vocació, és dissenyador i il·lustrador freelance realitzant feines d’imatge corporativa, cartelleria, senyalètica, il·lustració o packaging.