Qui sóc?

Pau Urios naix a Elx el 14 de febrer de 1985. De ben petit s’interessa per tota representació artística i creix envoltat de pinzells, llapis, aquarel· les, etc.

La seua etapa laboral s’inicia en una productora audiovisual on realitza les funcions de dissenyador i maquetador durant 4 anys. Realitzant treballs per a programes de televisió locals i nacionals, esdeveniments musicals d’àmbit internacional, documentals i actes socials, entre d’altres. Ha estat al departament de disseny d’una empresa d’arts gràfiques, impremta i retolació, durant 4 anys, realitzant feines de disseny gràfic, maquetació, branding, il·lustració i packaging per a empreses d’àmbit local i nacional. Entre d’altres, és usuari professional d’aplicacions com l’IllustratorIndesignPhotoshopPremiere o After Effects.

Els seus treballs han estat publicats tant en llibres infantils, com en llibres educatius, divulgatius o premsa. Les seues il·lustracions has sigut exposades en diferents exposicions col·lectives. Cal destacar la seua participació en la col·lecció Aladroc de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert o les il·lustracions de llegendes populars al diari Información. Com a clients, cal destacar, la Universitat de Barcelona, la Universitat d’Alacant, la Diputació d’Alacant o la Generalitat Valenciana.

En l’actualitat, a més d’estudiant i músic per vocació, és dissenyador i il·lustrador freelance a Altea, realitzant feines d’imatge corporativa, cartelleria, senyalètica, il·lustració o packaging.


 

¿Quién soy?

Pau Urios nace en Elche el 14 de febrero de 1985. De pequeño se interesa por toda representación artística y crece rodeado de pinceles, lápices, acuarelas, etc.

Su etapa laboral se inicia en una productora audiovisual donde realiza las funciones de diseñador y maquetador durante 4 años. Realizando trabajos para programas de televisión locales y nacionales, eventos musicales de ámbito internacional, documentales y actos sociales, entre otros. Ha estado en el departamento de diseño de una empresa de artes gráficas, imprenta y rotulación, durante 4 años, realizando trabajos de diseño gráfico, maquetación, branding, ilustración y packaging para empresas de ámbito local y nacional. Entre otros, es usuario profesional de aplicaciones como Illustrator, Indesign, Photoshop, Premiere o After Effects.

Sus trabajos han sido publicados tanto en libros infantiles, como en libros educativos, divulgativos o prensa. Sus ilustraciones has sido expuestas en diferentes exposiciones colectivas. Cabe destacar su participación en la colección Aladroc del Instituto Alicantino de Cultura Juan Gil-Albert o las ilustraciones de leyendas populares al diario Información. Como clientes, cabe destacar, la Universidad de Barcelona, ​​la Universidad de Alicante, la Diputación de Alicante o la Generalitat Valenciana.

En la actualidad, además de estudiante y músico por vocación, es diseñador e ilustrador freelance en Altea, realizando trabajos de imagen corporativa, cartelería, señalética, ilustración o packaging.